Middelaar - Heikantseweg 6
€ 775.000,- k.k.

Middelaar - Heikantseweg 6

Ruime vrijstaande villa gelegen in Middelaar, gebouwd in 1979, op 1.400 m2 eigen grond met buitenzwembad en prachtig uitzicht op de weilanden. Deze villa beschikt over een kantoor/ werkruimte op de begane grond , 4 slaapkamers op de 1e verdieping en is uitstekend geschikt voor praktijk aan huis of kangaroe- woning, waarbij een combinatie van twee (zelfstandige) woningen of wooneenheden onder één dak mogelijk is.

Indeling:

Begane grond:
Ruime hal, voorzien van een vide met fraaie Noorse leisteenvloer, toilet, meterkast en toegang tot een werkruimte/slaapkamer. De z-vormige woonkamer en aangrenzende keuken zijn eveneens voorzien van een Noorse leisteenvloer, diverse ramen en schuifpui met uitzicht op het terras en tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Boretti fornuis, afzuigkap, vaatwasser en magnetron, aparte koelkast). Via de keuken is toegang tot de bijkeuken. Een groot gedeelte van de begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Aangrenzend aan het woonhuis bevindt zich een bijgebouw, te gebruiken als kangoeroe-woning, studio of praktijkruimte, compleet met eigen ingang, eenvoudige keuken en ruime badkamer.

1e verdieping:
Overloop met vide, 4 slaapkamers waarvan één met riante inloopkast, 2 badkamers waarvan één badkamer is voorzien van een douchehoek, vaste wastafel en toilet en één badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, vaste wastafel en toilet. Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De beschutte voortuin is voorzien van een overdekte zithoek, zijtuin rechts, oprit links met ingang naar de hal, werkruimte en garage. De ruime achtertuin is voorzien van een buitenzwembad van 4 x 9 meter met pomp en is afdekbaar. Werkelijk prachtig uitzicht naar het weiland, alwaar de koeien grazen; een bijzonder gevoel van ruimte en vrijheid!

Algemeen:
– de zinken dakgoten zijn recentelijk vernieuwd
– deels dubbele beglazing en de dakkapel is vernieuwd en voorzien van kunststof kozijnen
– geschikt voor kantoor/praktijk aan huis of twee zelfstandige wooneenheden
– heerlijk buitenzwembad met vernieuwde rand, pomp en filter
– grondwaterpuls

Middelaar is ontstaan in de 12e eeuw en tijdens de Franse bezetting werd op 23 oktober 1800 de gemeente Mook en Middelaar gevormd. Een oude grenssteen aan de Katerbosseweg herinnert aan de voormalige hertogdommen. In de gemeente Mook en Middelaar liggen enkele luisterkeien die onderdeel uitmaken van de Liberation Route. De Liberation Route laat u beleven wat zich in 1944 en 1945 afspeelde in Noord-Brabant, rondom Arnhem en Nijmegen en op de Veluwe. Op meer dan 80 locaties in de wijde omgeving liggen veldkeien, de zogenoemde luisterplekken. Op iedere plek is een hoorspel te beluisteren over de indrukwekkende belevenissen van één of meer personen in de jaren 1944-1945. In de gemeente zijn een aantal organisaties en verenigingen actief die kunst en cultuur voor een breed publiek bereikbaar maken. Ook culturele verenigingen op het gebied van zang, toneel, muziek, carnaval, heemkunde, gilde en schutterij en kunstzinnige vorming zijn actief in de gemeente. Op loopafstand is ook gelegen de Mookerplas, een 100 hectare groot recreatiegebied, hoofdzakelijk bestaand uit water alwaar zich ook De Grote Siep (recreatieplas) bevindt, een groot zandstrand (het dagstrand) met een grote ligweide, twee jachthavens en een kleiner surfstrandje en een weide waar ook kleine boten kunnen aanmeren.

De bereikbaarheid van de gemeente is goed. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn er vlotte verbindingen met steden als Nijmegen, Cuijk en Venlo. Middelaar en Mook beschikken over basisonderwijs en kinderopvang; via de N271 of A73 bereikt u Nijmegen (ongeveer 13 kilometer), waar zich ziekenhuizen, universiteit en diverse (hoge) scholen bevinden.

Bent u benieuwd naar deze ruime villa? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding.

Plattegronden