Gratis Aankoopservice: Hoe het werkt

U heeft een eigen koopwoning en u heeft een andere mooie woning gevonden of bent nog op zoek. Wij helpen u met de te nemen stappen. Wanneer u uw woning met XLcasa te koop zet, kunt u gebruik maken van onze Gratis Aankoopservice. Het werkt zo:

1. Gratis indicatie woningwaarde

U ontvangt een Woningwaarderapport met veel details:

  • een accurate marktwaarde van de woning (betrouwbaarheid tenminste 85 %!)
  • Locatiegegevens en bouwtechnische informatie
  • Inzicht in het Energielabel
  • Overzicht van verkochte woningen in de omgeving

2. Gratis E-book 'Stappenplan bij de koop van een woning'

Er komt wat op u af wanneer u een woning wilt kopen. 'Wat moet ik bieden' of 'hoe stel ik een biedingsbrief op'? Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe de hazen lopen. De meest voorkomende stappen hebben wij in ons e-book voor u beschreven.

3. Gratis Koopcontract check

Veelal wordt een standaard model koopovereenkomst gebruikt. Maar in sommige gevallen wordt daarvan afgeweken óf worden clausules opgenomen die vervelende gevolgen voor u kunnen hebben. Onze koopcontract check voorkomt dat: we nemen het koopcontract door en u ontvangt een rapportage van onze bevindingen. Ook nemen we de zaken nog even met u door.

4. Gratis inplanning bouwkundige inspectie

Wanneer u een oudere woning koopt, is het sterk aan te bevelen een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren. XLcasa heeft een groot relatiebestand en kan voor u een bouwkundige inschakelen die tegen en redelijk tarief snel de door u gekochte woning kan inspecteren. U hoeft niets te doen, wij plannen het voor u in.

5. Gratis hypotheekinventarisatie

Het is wel zo prettig als u weet óf u de woning kunt kopen en wat uw maandelijkse lasten zullen worden. Wij plannen een gratis hypotheekinventarisatie voor u in.

Voorbeeld koopcontract rapportage


Meer informatie

Heeft u vragen over onze Gratis Aankoopservice of misschien een andere vraag? Stuur ons een bericht en wij reageren zo snel mogelijk. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen: 020-2184314 of 058-2037074.