Bespaar tijd én geld,
voorkom verrassingen

In deze krappe woningmarkt kan het lastig zijn om een woning te kopen. Vaak moeten er snel keuzes worden gemaakt, terwijl er veel zaken bij komen kijken. En dan is een verkeerde keuze snel gemaakt... 

"Bied ik wel genoeg of bied ik juist teveel? Ontbreken er documenten of wat wordt er precies bedoeld met bepaalde informatie?" Logische vragen, het is voor jou geen dagelijkse bezigheid.

Met XLcasa bespaar je tijd én geld en ben je zeker van een juiste koop. Of je nu zelf woningen wilt bezichtigen en biedingen wilt plaatsen, of dat je liever heeft dat wij met je meegaan en de onderhandelingen voeren, wij passen ons aan jouw wensen aan. Ons tarief is altijd vast en scherp geprijsd, ongeacht de waarde van het huis.

XL Aankoopcoach

Je staat er niet alleen voor, wij ondersteunen je op afstand. Tips vóórdat je gaat bezichtigen, woninganalyses, ondersteuning bij onderhandelingen, koopovereenkomst controleren, vraagbaak tijdens het hele aankooptraject. 

XL Aankoopmakelaar

Onze lokale makelaar gaat met je mee en tijdens de bezichtigingen worden alle bouwkundige ins en outs gecheckt en voert hij de onderhandelingen. Ook is jouw makelaar bij de eindinspectie en de notaris aanwezig.

Gratis adviesgesprek

Professionele bijstand bij het kopen van je droomwoning hoeft niet prijzig te zijn. Wil je objectief advies op afstand? Of heb je liever een makelaar die met je meegaat naar bezichtigingen en namens jou onderhandelt? Bij ons heb je de keuze die aansluit bij jouw behoeften.