Uw woning verkopen

Uw woning verkopen is een gebeurtenis met impact. Het is waarschijnlijk de grootste transactie in uw leven. Natuurlijk kunt u dit zelf doen. Dat bespaart kosten, u betaalt immers geen courtage aan de makelaar bij de eigendomsoverdracht. Maar vergis u niet. Alleen een verkoopbord voor het raam of in de tuin is niet voldoende voor een waterdichte transactie. Er komt meer kijken bij het realiseren van de hoofdprijs voor uw woning. Daar is ervaring en kennis van de markt voor nodig.

Wij zijn XLCASA Makelaars. Aangenaam. Wij zijn deskundige no-nonsense makelaars die doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. 

Verkopen kan uiteindelijk iedereen. Maar (snel) verkopen voor de beste prijs en condities, dat is een uitdaging. En die gaan we graag aan, elke dag weer. We nemen de juridische rompslomp uit handen, zijn niet emotioneel betrokken bij de woning (maar begrijpen de emoties wel) en doordat we een schat aan kennis en ervaring meebrengen, kunnen we de beste prijs uit onderhandelen.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?
Meer informatie leest u hieronder. Persoonlijk contact, daar houden we van.  Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, we komen graag langs.  


Stappenplan

Stap 1: Vrijblijvend intakegesprek

Begin uw verkoopreis met ons vrijblijvend intakegesprek. Onze ervaren makelaar zal uw woning beoordelen en voert hij een grondige analyse uit om de waarde van uw woning te bepalen. Met inzicht in de markttrends en lokale eigendommen voorziet hij u van deskundig advies om de optimale verkoopprijs vast te stellen. Ook bespreekt hij uw doelen en beantwoordt hij uw vragen.

 

Stap 2: Professionele Fotografie en Presentatie

Om potentiële kopers te trekken presenteren wij uw woning op aantrekkelijke wijze. De volgende media wordt ingezet:

 

  • - professionele fotografie
  • - 360 graden fotografie
  • - plattegrond van elke verdieping
  • - inmeting volgens NEN2580
  • - HouseQube 3D-model

Stap 3: Marketingstrategie en Publiciteit

De eerste indruk is cruciaal en ons team zorgt ervoor dat uw woning opvalt. Onze innovatieve marketingstrategieën richten zich op het bereiken van de juiste doelgroep. We gebruiken diverse kanalen, waaronder online platforms, sociale media en traditionele marketing, om uw woning in de schijnwerpers te zetten en de aandacht van potentiële kopers te trekken. Uw woning wordt breed gepresenteerd:

 

  • - Funda (uitgebreide advertentie)
  • - woningbrochure
  • - Huislijn en Pararius
  • - Woningcampagne met groot bereik

 

We doen nog veel meer om uw woning te verkopen, maar uit concurrentie overwegingen bespreken wij dat liever persoonlijk.

 

Stap 4: Bezichtigingen en Onderhandelingen

Zodra interesse is gewekt, organiseren we bezichtigingen en begeleiden we potentiële kopers door uw woning. Onze makelaar staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en onderhandelingen te voeren om de beste deal voor u te bereiken.

 

Stap 5: Juridische Afhandeling

Wanneer u een koper heeft gevonden en de prijs is overeengekomen, nemen we de leiding in het juridische proces. We zorgen voor de opstelling van een juridisch waterdichte koopovereenkomst en coördineren met de notaris om de overdracht soepel te laten verlopen.

 

Stap 6: Succesvolle Afsluiting

Het laatste hoofdstuk van het verkoopproces is de succesvolle afsluiting. We begeleiden u door de laatste formaliteiten, helpen bij de overdracht van eigendom en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel uw verkoopreis afrondt.

 

Kies XLCASA Makelaars voor een professioneel en persoonlijk verkoopproces. Uw doelen zijn onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis te beginnen.

 

Dennis Metz

Makelaar

Verkochte woningen