Jouw woning verkopen

Jouw woning verkopen is een gebeurtenis met impact. Het is waarschijnlijk de grootste transactie in je leven. Natuurlijk kun je dit zelf doen. Dat bespaart kosten, je betaalt immers geen courtage aan de makelaar bij de eigendomsoverdracht. Maar vergis je niet. Alleen een verkoopbord voor het raam of in de tuin is niet voldoende voor een waterdichte transactie. Er komt meer kijken bij het realiseren van de hoofdprijs voor jouw woning. Daar is ervaring en kennis van de markt voor nodig.

Wij zijn XLCASA Makelaars. Aangenaam. Wij zijn deskundige no-nonsense makelaars die doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. 

Verkopen kan uiteindelijk iedereen. Maar (snel) verkopen voor de beste prijs en condities, dat is een uitdaging. En die gaan we graag aan, elke dag weer. We nemen de juridische rompslomp uit handen, zijn niet emotioneel betrokken bij de woning (maar begrijpen de emoties wel) en doordat we een schat aan kennis en ervaring meebrengen, kunnen we de beste prijs uit onderhandelen.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Meer informatie lees je hieronder. Persoonlijk contact, daar houden we van. Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, we komen graag langs.  

Stappenplan

Stap 1: Vrijblijvend intakegesprek

Begin jouw verkoopreis met ons vrijblijvend intakegesprek. Onze ervaren makelaar zal jouw woning beoordelen en hij voert een grondige analyse uit om de waarde van jouw woning te bepalen. Met inzicht in de markttrends en lokale eigendommen voorziet hij je van deskundig advies om de optimale verkoopprijs vast te stellen. Ook bespreekt hij jouw doelen en beantwoordt hij jouw vragen.

 

Stap 2: Professionele Fotografie en Presentatie

Om potentiële kopers te trekken presenteren wij jouw woning op aantrekkelijke wijze. De volgende media wordt ingezet:

 • professionele fotografie
 • 360 graden fotografie
 • plattegrond van elke verdieping
 • inmeting volgens NEN2580
 • HouseQube 3D-model
 • wervende presentatietekst

Stap 3: Marketingstrategie en Publiciteit

De eerste indruk is cruciaal en ons team zorgt ervoor dat jouw woning opvalt. Onze innovatieve marketingstrategieën richten zich op het bereiken van de juiste doelgroep. We gebruiken diverse kanalen, waaronder online platforms, sociale media en traditionele marketing, om jouw woning in de schijnwerpers te zetten en de aandacht van potentiële kopers te trekken. Jouw woning wordt breed gepresenteerd:

 • Funda (uitgebreide advertentie)
 • woningbrochure
 • Huislijn en Pararius
 • Woningcampagne met groot bereik
 • .......

We doen nog veel meer om jouw woning te verkopen, maar uit concurrentie overwegingen bespreken wij dat liever persoonlijk.

 

Stap 4: Bezichtigingen en Onderhandelingen

Zodra interesse is gewekt, organiseren we bezichtigingen en begeleiden we potentiële kopers door jouw woning. Onze makelaar staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en onderhandelingen te voeren om de beste deal voor je te bereiken.

 

Stap 5: Juridische Afhandeling

Wanneer we een koper hebben gevonden en de prijs is overeengekomen, nemen we de leiding in het juridische proces. We zorgen voor de opstelling van een juridisch waterdichte koopovereenkomst en coördineren met de notaris om de overdracht soepel te laten verlopen.

 

Stap 6: Succesvolle afsluiting

Het laatste hoofdstuk van het verkoopproces is de succesvolle afsluiting. We begeleiden je door de laatste formaliteiten, helpen bij de overdracht van eigendom en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel jouw verkoopreis afrondt.

Gratis adviesgesprek

Kies XLCASA Makelaars voor een professioneel en persoonlijk verkoopproces. Jouw doelen zijn onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reis te beginnen. Wij zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar op: 058-2037074.

Dennis Metz

Makelaar