Hallum - De Stins 11
€ 187.500,- k.k.

Hallum - De Stins 11

Op een mooie locatie in het dorp Hallum gelegen ruime hoekwoning met tuin op het zuidwesten en achterom. De woning heeft een nette keuken, toilet en doucheruimte, 3 slaapkamers en een ruime zolder met 4e slaapkamer en is voorzien van zonnepanelen. Op zoek naar een leuke eengezins- of starterswoning? Bekijk deze woning dan eens!

Begane grond:
Entree met trapopgang naar 1e verdieping, toilet met fonteintje en vaste kast. De woonkamer is licht en ruim en heeft een deur naar de keuken. Keurige keuken met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en stoomoven alsmede een deur naar de bijkeuken. De bijkeuken is van steen met deur naar de tuin.

1e verdieping:
Ruime overloop met deur naar 2e verdieping. Aan de voorzijde is 1 slaapkamer gelegen met uitzicht in de straat en ook de moderne badkamer is aan de voorzijde gelegen, voorzien van een 2e toilet, douchehoek en wastafel, Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers gelegen met zicht naar de tuin.

2e verdieping:
Vaste trap naar ruime overloop met cv-opstelling, 4e slaapkamer en veel bergruimte.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten met een ruime houten schuur en achterom. Aan de zijkant van de woning is nog een kleinere houten schuur en een mooi privé aangelegd terras. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– begane grond vloer: beton, 1e- en 2e verdieping: beton
– HR-combiketel
– eigen grond: 207 m²
– dubbele beglazing
– 12 zonnepanelen
– het definitieve energielabel wordt z.s.m. toegevoegd

Hallum:
Hallum is het grootste dorp van Ferwerderadiel met zo’n 3.000 inwoners.
Het dorp is voorzien van alle dagelijkse behoeften: er zijn twee garages, pompstation, postagentschap, pinautomaat , supermarkt, slager en bakker. Voor de kinderen zijn er 2 basisscholen en er is een dierenpark met speeltuin. Ook zijn er verenigingen en sportaccommodaties in Hallum, te weten een openlucht zwembad, sportvelden, tennisbanen en een multifunctioneel centrum waar zaalsporten uitgeoefend kunnen worden. Het dorp is gelegen aan open vaarwater dat in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfsteden route). Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum.

Afstanden:
Stiens: 5 km
Sint Annaparochie: 13 km
Holwerd: 12 km (veerboot naar Ameland)
Leeuwarden: 15 km
Dokkum: 18 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 150 km

Toelichtingsclausule NEN2580.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden