Full service en nét dat stapje extra

Bent u van plan uw woning te verkopen? En kunt u hulp gebruiken bij de koop van een andere woning? Dan bent u bij XLCASA aan het juiste adres! Met passie en plezier zetten wij onze jarenlange ervaring volledig in. Met een gemiddelde beoordeling van 9.2 weten we dat te bewijzen. Wij staan klaar om uw woning snel en met de beste marketingmiddelen op de markt te zetten en indien u een andere woning wilt kopen, kunt u gebruik maken van onze gratis aankoopservice. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Met passie en plezier helpen we onze klanten op weg, als verkoopmakelaar en als aankoopmakelaar. Dit doen we anders dan anderen. Met onze creatieve aanpak zijn we innovatief in de markt. De efficiënte inzet van diverse media en nauw klantcontact zijn onderdelen van onze unieke werkwijze.

We streven naar de hoogst haalbare klanttevredenheid door te luisteren, samen te werken met de klant en de juiste specialist op de juiste plaats te hebben. Neem contact met ons op via 058-2037074  of 020-2184314, info@xlcasa.nl en wie weet helpen wij u binnenkort met de verkoop of aankoop van uw droomwoning!



Recent verkocht