Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Bert Haanstrakade 410, 1087 EC Haveneiland – West, Amsterdam

€1.450.000,- k.k.

230 m2

Woonruimte

161 m2

Perceeloppervlakte

6

kamers

4

Slaapkamers

2016

Bouw periode

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

For English please scroll down

Bent u op zoek naar een modern groot (240m2) herenhuis in Amsterdam? Deze prachtige woning is gelegen op een uniek eiland in Amsterdam, net buiten de ring A10. De historische binnenstad is eenvoudig te bereiken per fiets, auto en de tram. De onder architectuur gebouwde riante woning ligt pal aan het water en heeft een vrij uitzicht over het IJmeer. De grote raampartijen laten prachtig het daglicht binnen en aan de voorzijde kun je genieten van de schitterende zons- en maans opkomsten over het IJmeer.

De woning beschikt over een tuin, balkon, penthouse met dakterras op het zuidwesten én vrij uitzicht over het IJmeer en Durgerdam. Het huis is in 2016 gebouwd en kenmerkt zich onder andere door de hoge plafonds, grote raampartijen, de prachtige openhaard, een sauna en het hoge afwerkingsniveau. Ook op de constructie van de woning zelf is niet bespaard: zoals breedplaatvloeren, driedubbel glas, en gebruik van hoogwaardige materialen. Tevens beschikt de woning over twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Over IJburg
Een eiland in opkomst en in ontwikkeling. Zij blinkt uit in het ruimtelijke gevoel en de natuur is altijd dichtbij. Naast een prettige woonomgeving hoort ook gezelligheid: Restaurant NAP is al jaren een populair restaurant voor Amsterdammers. Restaurant/paviljoen PUUR in het naastgelegen Diemerpark heeft een groot buitenterras en Dok 48 is ondertussen ook een begrip. In de gezellige haven, op slechts een paar minuten fietsen, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of glaasje wijn met uitzicht op de boten en kunt u gaan eten bij een van de vele horecagelegenheden rond het havengebied. Tijd voor ontspanning? Het gezellige stadsstrand Blijburg ligt op 5 minuten fietsafstand en het Diemerpark is op loopafstand. Het park en het strand biedt ook vele mogelijkheden om te (water)sporten, fietsen en wandelen. Het park heeft een strand, ideaal voor kleine kinderen, en een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op Rieteiland-Oost zelf. En paardrijden bij de Boerderij op IJburg. Tevens ligt de woning ideaal ten opzichte van de uitvalswegen A1, A9 & A10.

Op de IJburglaan zijn vele winkels en in het winkelcentrum vindt u van alles voor uw dagelijkse boodschappen. Tram 26 brengt u binnen 15 minuten op centraal station. Uiteraard beschikt IJburg over diverse scholen, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Dit alles is heel eenvoudig en snel te bereiken. Comfortabel wonen, ruimte en rust is wat dit huis op IJburg u te bieden heeft.

Indeling:

Begane grond: entree, brede hal met toiletruimte, Op de begane grond bevindt zich nu een praktijkruimte maar deze ruimte is eenvoudig om te zetten naar een slaapkamer met hoge plafond, badkamer met sauna. Inpandige garage, toilet en toegang tot tuin en een carport (met een groen sedum dak) voor twee parkeerplaatsen. De fraai aangelegde tuin is gesitueerd op zuid/zuid west en beschikt over een achterom.

Eerste verdieping: royale open woonkamer met een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur van Neff en Quooker. Hoge plafonds van 4 meter, fraai uitzicht over het IJmeer. Veel licht en ruimte is er in zowel de keuken als de woonkamer door het balkon met hoge schuifpui en het grote uitkijk raam aan de voorzijde.
De split level woonkamer en de keuken zijn gescheiden door de heerlijke openhaard, welke van beide kanten op te stoken en te bekijken is.

Tweede verdieping: via de handgemaakte houten trap vanuit de woonkamer kom je op overloop terecht; hier bevinden zich twee grote slaapkamers en een derde kleinere slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een prachtig uitzicht over het water, het Buiten IJ, Durgerdam en Vuurtoreneiland en beschikt over een inloopkast. De andere grote slaapkamer heeft een vaste kast. Moderne beton ciré badkamer gelegen aan de voorzijde van het huis met ligbad, aparte inloopdouche en een grote wastafel. Vanuit het bad ook weer een prachtig uitzicht over het meer. Een ruim washok met veel opslagruimte en een aparte ruimte voor het toilet maakt deze verdieping compleet.

Derde verdieping: Het penthouse: Grote open ruimte met keukentje. Er zijn legio mogelijkheden om deze ruimte te gebruiken of anders in te delen, bijvoorbeeld als luxe slaapkamer met een tweede badkamer. De aansluitingen hiervoor zijn al tijdens de bouw aangelegd.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2016, SWK-garantie is van toepassing;
- 240 m2 inclusief inpandige garage
- Vloerverwarming door het gehele huis;
- Hoge plafonds;
- Handgemaakte houten trappen;
- Prachtig uitzicht over het IJmeer;
- Het huis is volledig geïsoleerd, driedubbel glas, Energielabel A;
- Tuin, balkon en dakterras op het Zuid Westen;
- Carport met sedum dak, geschikt voor twee auto’s;
- Inpandige garage, eenvoudig om te bouwen tot woonruimte;
- Twee badkamers;
- Sauna;
- Zonnepanelen;
- Dubbelzijdige openhaard;
- De erfpachtcanon is afgekocht t/m 28-02-2065;

-----

Bezichtigingen tijdens het Coronavirus

- Meerdere bezichtigingen per dag kunnen plaatsvinden, mits iedereen zich houdt aan de RIVM-maatregelen
- Bezichtigingen vinden plaats met de makelaar of huidige bewoner en maximaal twee personen van één huishouden en eventueel de aankoopmakelaar
- Alle aanwezigen dragen verplicht mondkapjes, en daarnaast adviseren we het gebruik van handschoentjes
- Andere mensen die de woning willen bezichtigen wachten buiten
- Tussen de bezichtigingen zit 10 minuten zodat u de nodige hygiënemaatregelen kunt nemen
- Het huis wordt tijdens en in elk geval na elke bezichtiging goed geventileerd.

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Xlcasa makelaars en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

-----

English:

Spacious (240 m2) high end residential building including penthouse with stunning lakeside view for sale. Located on the island of IJburg in Amsterdam you and your family can enjoy the benefits of Amsterdam without the burdens of a touristic historic European town.

The property was exclusively built to order by the current owner in 2015/2016. No corners were cut on the materials that were used for construction and furnishing. This type of building is called Herenhuis and is fitted with four floors, a sunny garden and a green carport that can comfortably accommodate two large cars. The penthouse is a nice open space and is pre-fitted in order to create a bathroom with lakeside view.

Some characteristics of IJburg are:
An island created by the Dutch, Spacious, nature, water, safe, child friendly, and great sun and moonrises. Two sided main entries of the island by car and public transport.

Key specifications:

• Build and delivered in October 2016
• 240m2 including internal parking garage
• Floor heating
• South oriented garden
• Carport with sedum roofing for two cars
• Penthouse with terrace
• Two bathrooms
• Sauna
• Double sided fireplace between kitchen and living room
• Kitchen with 4-meter-high ceiling and sliding doors to the balcony
• Living room with huge one piece window and lakeside view
• On the third floor you will find:
o Three bedrooms;
o Bathroom with lakeside view and separate walk in shower;
o Large room for washing machine and dryer;
o Walk in closet in the frontside master bedroom.
• Solar panels on the rooftop
• Leasehold (erfpacht) paid off till 28 Feb 2065

Please do feel free to inform and plan a viewing.

-----

Viewings during the Coronavirus

- Multiple viewings per day can take place, provided everyone complies with the RIVM measures
- Viewings take place with the broker or current resident and a maximum of two persons from one household and possibly the purchasing broker
- All those present are obliged to wear mouth masks, and we also recommend the use of gloves
- Other people who want to view the house are waiting outside
- There will be 10 minutes between the viewings so that you can take the necessary hygiene measures
- The house is well ventilated during and in any case after each viewing.

Measuring instruction
The sales were measured using the Measurement Instruction, which is based on the standards as laid down in NEN 2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the area of use. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, roundings and limitations when performing a measurement.
The property has been measured by a reliable professional company and the buyer indemnifies the employees of xlcasa brokers and the seller against any deviations in the specified sizes. The buyer declares that it has been given the opportunity to measure the sold item itself in accordance with NEN 2580.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  35722
 • Prijs:
  Vraagprijs €1.450.000,- k.k.
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Verkocht onder voorbehoud
 • Bouw
 • Object type:
  Woonhuis, Herenhuis, Tussenwoning
 • Bouw periode:
  2016
 • Voorzieningen:
  Mechanische ventilatie, Rookkanaal, Schuifpui, Sauna, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
 • Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte:
  230 m²
 • Overige inpandige ruimte:
  10 m2
 • Volume:
  953 m3
 • Perceeloppervlakte:
  161 m²
 • Indeling
 • Kamers:
  6
 • Slaapkamers:
  4
 • Tuin
 • Positie:
  Zuidwest
 • Garage
 • Garage:
  Inpandig
 • Totaal aantal garages:
  1 garage(s)
 • Faciliteiten:
  Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Met elektrische deur
 • Isolatie:
  Volledig geпsoleerd
 • Parking
 • Parkeerfaciliteiten:
  Op eigen terrein
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Amsterdam ASD41 AU 3160
  Oppervlakte:
  161 m²

  Omvang:
  Geheel perceel

  Soort:
  Eigendom belast met erfpacht

 • Perceeloppervlakte:
  161 m²

Energiecertificaat

Energielabel
A
 • A+++++
 • A++++
 • A+++
 • A++
 • A+
 • Energielabel A
  A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • Adres:
  Bert Haanstrakade 410
 • Plaatsnaam:
  Amsterdam
 • Postcode:
  1087 EC
 • Wijk:
  Haveneiland - West
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Plattegronden

360° foto's

Bezichtiging aanvragen

Uw gegevens