De makelaar in Utrecht

Op 1 maart 2017 bedroeg de gemiddelde courtage voor makelaars in Utrecht 1,9%.  Dat is voor een woning van 250.000 euro dus 4750 euro. Met XLCASA schakelt u een NVM makelaar in voor maar 995 euro all-in.

"NVM makelaar en toch bijna 4000 euro minder courtage"

XLCASA heeft door haar makelaar/taxateur in Utrecht veel kennis en ervaring met de Utrechtse woningmarkt.

Huis op Funda met NVM makelaar is belangrijk

Funda.nl is met afstand de grootste van alle huizensites. Funda is vanuit de makelaardij opgezet door de NVM makelaars en daarom hebben zij voordelen ten opzichte van makelaars die bij andere organisaties zijn aangesloten.

Zelf rondleidingen geven, het leukste doet u zelf

Geld overhouden is eenvoudig: niet uitgeven. Samen met ons kunnen we uw huis verkopen. Dat scheelt een hoop geld. Benieuwd wat het scheelt met anderen? Klik hier voor de prijsverschillen.

Verkopen met NVM makelaar

Omdat veel uren van de makelaar zitten in het geven van rondleidingen, kunt u flink besparen door dit zelf te doen. Onderhandelingen, de contacten enz dat doen wij gewoon. Zo heeft u toch kwalititeit maar tegen een lage prijs.

Daarom kiezen woningverkopers ons:

  • De hoogste ranking op FUNDA door de NVM makelaar
  • Flink prijsverschil met de makelaar oude stijl
  • Gratis deelname Open Huizen Dag
  • U kunt ook per opbod verkopen
  • Het scheelt duizenden euro's met de gewone makelaar
  • Vraagprijs advies door onze lokale makelaar/taxateur
  •  Wij zijn de goedkoopste makelaar van Utrecht, 995 all in!
  • Klanttevredenheid: 9.3

Snel op Funda en goed verkopen? Voor een vast bedrag van 995 euro bieden wij u onze full-service dienstverlening en u betaalt in 3 termijnen (zonder meerkosten).

All-in VerkoopStart nu
Alle verkoopprijzen uit uw buurt weten? bel ons en u weet het meteen

Waarom wij met een 9.3 beoordeeld worden, leest u hier 

 

xlcasa beoordeling

XLCASA is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars

Vrijblijvend account: rondkijken met geen enkele verplichting

Met een vrijblijvend account kunt zien hoe eenvoudig het is om uw woning te koop te zetten. U kunt uw presentatie helemaal gereed maken en wanneer u wilt dat uw woning op Funda wordt gepresenteerd upgraden naar het All-in pakket.

Eerst vrijblijvend rondkijkenStart nu

 

Een paar voordelen van wonen in Utrecht

Utrecht ligt midden in Nederland. Vanuit Utrecht ben je binnen een uur in bijna alle belangrijke steden van Nederland. Met de trein of met de auto. Je bent binnen 25 minuten in het centrum van Amsterdam. 
Dat ver vinden getuigt eerder van een provinciale, dan van een grootstedelijke mentaliteit. En vanuit Utrecht ben je heel snel in Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg of Arnhem. Dat zijn steden waar ook interessante dingen gebeuren. 

Of neem de prachtige middeleeuwse binnenstad, met de Domtoren als pronkstuk. Utrecht was zelfs een Romeinse stad, die nog net binnen de noordgrens van het Romeinse Rijk lag. Utrecht herontdekt zijn 
Romeinse verleden. Kijk naar de Limes die op veel plaatsen steeds zichtbaarder wordt, kijk naar 
Dom Under, het ondergrondse museum onder het Domplein, waar je de Romeinse muren kunt aanraken. 
En kijk naar het Castellum, een net geopend museum in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn met een gigantisch Romeins schip. Het Zuiden begint in Utrecht. Dat zie je meteen aan al die romantische terrasjes aan de Oudegracht.

In de tijd van voor het internet zag je in Paradiso reggaebands, punkbands, hiphop-acts en andere excentriciteiten die je zelden of nooit op televisie zag. Nu zie je al die acts op internet. Dankzij internet heeft 
het poppubliek ook een veel bredere horizon, mixen mensen stijlen, zijn klassiek en jazz ook veel 
gemakkelijker toegankelijk. Het muziekpaleis TivoliVredenburg past met zijn mix van stijlen en sferen veel 
beter bij deze tijdsgeest. 

Hoog Catharijne is het beste voorbeeld van metropool-archtectuur in Nederland. Die stapeling van functies is uniek: winkels, woningen, een groot station, een bioscoop, een muziekpaleis en een beursgebouw. Alles in 
een complex. Rem Koolhaas beschrijft het in zijn boek Delirious New York, maar dan het enige voorbeeld van dat gevoel in Nederland. Een onbegrepen fenomeen dat de komende jaren hopelijk eindelijk op waarde geschat gaat worden. De tijd is er rijp voor.

De provincie Utrecht is een groot lustoord: de dorpen aan de Vecht, de Utrechtse Heuvelrug, de Langbroeker Wetering, de Loosdrechtse Plassen, noem maar op. Je fietst de stad uit en je vindt schoonheid.

Gerrit Rietveld is de beste Nederlandse architect van de twintigste eeuw en zijn mooiste gebouwen staan in Utrecht. Het Centraal Museum heeft de grootste collectie van zijn meubels. Als je in Utrecht woont kun je op ieder moment naar zijn originele werk gaan kijken en heel vaak kom je er ook toevallig langs gefietst. 
En wat te denken van Adriaan Geuze? Deze briljante landschapsarchitect was onlangs nog Zomergast bij de VPRO. Zijn magnum opus, het Maximapark, vind je in Utrecht. Daarnaast zijn er ook nog wat verborgen parels van zijn hand zoals de tuinen van het Provinciehuis en de Universiteitsbibliotheek.

De Universiteit Utrecht is de beste universiteit van Nederland. Daarnaast zijn er nergens in Nederland zoveel scholen en universiteiten binnen een uur bereikbaar als vanuit Utrecht.

En dan nog dat wonen in Utrecht is beter betaalbaar is dan wonen in Amsterdam. Je woont er ruimer voor een redelijk bedrag en de woningmarkt is er niet zo overspannen.

XLCASA gebruikt cookies, nodig voor een goede werking van de site en om de website te kunnen verbeteren. Oké of meer informatie.