Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Huizen verkocht

1962

Beoordeling

9.2

Gem. besparing

€ 5.239,-

Tevreden klanten

100%

Dante

Wat een prachtig vak! Echt iets voor iemand kunnen doen en daarmee het verschil kunnen maken. Reële verwachtingen, heldere communicatie en je
dan volledig inzetten voor het beste resultaat. Goed verkopen is ons motto en daarmee is eigelijk alles gezegd.

Dennis

Met veel plezier ondersteun ik klanten al jaren bij de aan- of verkoop van een woning. Ik vind het telkens weer een prachtige uitdaging om het beste resultaat voor een opdrachtgever te behalen, en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de ‘tegenpartij’ de communicatie ook als plezierig ervaart. Ondanks alle technologische vernieuwingen blijft het persoonlijke contact erg belangrijk. Eigenlijk is dat ook het allerleukste aan het vak.

Esmeralde

Ik ben gek op kleine lettertjes. Daarom ben op de backoffice helemaal op mijn plek. Contracten opstellen, kadastrale gegevens nazoeken en
adviseren bij bijzondere constructies is mijn dagelijks vak.

Sacha

Het eerste contact verloopt meestal via mij. De telefoon en de helpdesk email moet altijd bereikbaar zijn en snel reageren.
In de makelaardij gaat het er vaak hectisch aan toe en dat is precies wat ik er leuk aan vindt.

Meindert

In 1986 ben ik eigenaar geworden van Hellema Makelaars. Ik geef leiding aan het kantoor en richt me naast de woningmakelaardij voornamelijk op bedrijfsonroerendgoed. Ons kantoor is diepgeworteld in de stad en we beschikken over een uitgebreid netwerk van relaties. Het bij elkaar brengen van partijen, het persoonlijk contact met de klant, dat is wat me telkens weer boeit.

Romy

Ik ben verantwoordelijk voor alle media en advertising. Ook kijk ik mee bij de woningfotografie en Funda advertentieteksten.

Rutger

Nadat ik mijn hbo-studie Bedrijfskunde – MER heb afgerond, ben ik nu bezig met de opleiding Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT) in Zwolle. Het diploma RMT is het uiteindelijke doel, voor zowel woningen als bedrijfsonroerendgoed. Binnen Hellema Makelaars ben ik al een aantal jaar werkzaam als assistent makelaar en medewerker buitendienst. En dat verveelt geen moment! Ik ontmoet veel mensen en omdat we een klein en laagdrempelig kantoor zijn, kennen we al onze klanten persoonlijk. Als echte Leeuwarder vind ik het ontzettend leuk dat de stad nu ook mijn werkgebied is.

Michiel

Zitvlees heb ik niet. Ik ben het liefst onderweg. En nooit te laat.
Want; Als je op tijd vertrekt, kom je altijd op tijd aan.

Gratis woning waardebepaling

Wat is mijn huis waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is.

Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens

Nieuw in de verkoop