Mensen maken het verschil

Onze makelaars zijn onze grootste troef. Het vermogen om uitstekende resultaten te leveren begint met ons team van slimme en capabele experts.

40

Dante Metz

Makelaar

Ik ben Dante Metz, Ik heb toen ik 23 was mijn eerste huis gekocht en was gelijk gefascineerd door de wereld van het onroerend goed. Het heeft daarna nog een paar jaar geduurd voordat ik er professioneel mee aan de slag ging, maar het zaadje was geplant. Wat de één heeft met kunst of oude auto’s (om maar wat te noemen), heb ik met vastgoed en dan vooral met verkopen. Begonnen in het vastgoed voor eigen rekening en na een aantal opleidingen te hebben gedaan, ben ik mijn droom achternagegaan: de makelaardij. Samen met mijn neef Dennis zijn we negen jaar geleden met XLcasa gestart.

Dennis Metz

Dennis Metz

Makelaar

Na een aantal jaren in de speelgoedbranche ben ik eind 1999 gestart in de Friese makelaardij. Tot 2014 heb ik in loondienst gewerkt. Daarna als freelance makelaar/taxateur begonnen, bij een aantal gerenommeerde makelaars kantoren waaronder de Gerard makelaardij en recent bij Gordon makelaars in Amsterdam.
Mijn specialisatie is onderhandelen om tot een goede deal te komen.
Mijn interesse in vastgoed is iets wat al van jongs af aan is gaan groeien. Ik zou nooit meer in een ander vakgebied willen werken. Hier word ik blij van. Elke opdracht is uniek, daarom hou ik ook van dit werk. Ik stel me flexibel op om op die manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Geen dag is hetzelfde.”