Megen - Torenstraat 19
€ 650.000,- k.k.

Megen - Torenstraat 19

Dit is een echt mystery house.

Riant Monumentaal Herenhuis (Rijksmonument uit 1612) tot in de puntjes verzorgd en voorzien van modern comfort. De woning is gelegen aan de centrumweg in het sfeervolle Maasstadje. Een karaktervolle kasseistraat die vernoemd is naar de monumentale gevangenistoren aan het begin. Het typeert helemaal de authentieke karakter van deze bijzondere plaats.

Indeling: Klassiek entree met lambrisering en paneeldeuren en opgang naar de verdieping, toilet met sierlijk fonteintje, woonkamer voorzien van houten vloer, houten panelen ter verduistering van de ramen en balken plafond, gezellige, ruime woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en aansluitend de bijkeuken met keukenopstelling en wasmachine-aansluiting.

1e verdieping: ruime, lichte overloop, toilet, 2 slaapkamers en 1 slaap-werkkamer, moderne badkamer voorzien van een douchehoek en zwevend dubbele wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolderkamer voorzien van een groot dakvenster, CV-opstelling.

Algemeen: Via de bijkeuken is de omsloten, keurig onderhouden achtertuin bereikbaar, alsmede de houten aangebouwde schuur, welke is voorzien van elektra. Doorgang door de schuur maakt het mogelijk de tuin te bereiken.

De woonstraat sluit aan op de N329. Die geeft een snelle route naar Oss en de snelwegen richting Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. In de andere richting ga je via het veerpont naar recreatiegebied De Gouden Ham en het Land van Maas en Waal.

Deze locatie geeft u de mogelijkheid om er heerlijk op uit te trekken, wandelen of fietsen langs de Maas of tussen de landerijen. Wij nodigen u graag uit om deze unieke woning te bezichtigen!

Plattegronden