Marrum - Langpaed 4
€ 295.000,- k.k.

Marrum - Langpaed 4

Uitstekend onderhouden woning met 4 ruime slaapkamers, een werk-/slaapkamer en een garage van 75 m². Deze woning is geschikt voor verschillende doeleinden: woon-/werkcombinatie, eventueel dubbele bewoning, levensloopbestendig, maar uiteraard ook voor een groot gezin.

Indeling
Entree via de zijgevel, hal met toegang tot de meterkast en de woonkamer, vanuit de woonkamer bereikt u de recent vernieuwde half open keuken met deur naar de achtergelegen hal en uitslaande tuindeuren naar het op het zuiden gelegen terras. De centrale hal geeft toegang tot een het terras (ook via uitslaande tuindeuren), toilet, een werk-/slaapkamer, fijne achtertuin, garage/schuur en trap naar de verdieping. Vanuit de garage/schuur is via uitslaande schuurdeuren toegang tot de oprit, tevens is er nog een loopdeur naar de achtertuin.

De verdieping
Centrale overloop met toegang tot vier slaapkamers, stookruimte en de badkamer (met verzonken ligbad, toilet, inloopdouche en dubbele wastafel). Vanuit de grootste slaapkamer (voor) is er toegang tot de royale inloopkast.

De tuin
De tuin is hoofdzakelijk voor-en achter de woning gelegen, vanuit de keuken bereikt u een beschut op het zuidoosten gelegen terras, achter de woning is tevens een beschutte tuin met veel privacy aanwezig.

Bouwwijze
De woning is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit steense muren met voorzetwanden, de vloeren in de woning zijn grotendeels van hout m.u.v. deel keuken, bijkeuken en de schuur.
De tussenwanden zijn van steen en HSB, ramen en kozijnen zijn van hout en allen voorzien van isolerende beglazing. Het dak is beschoten en geïsoleerd, het betreft een samengesteld dak betaande uit zadeldak en kap met plat. Aan de voor-en achterzijde van het dak zijn in totaal twee dakkapellen. De garage heeft een bergzolder en beschoten dak.

Technische installaties
Meterkast met 10 groepen 220 V. 1 groep 400 V. In 2019 vernieuwde keuken voorzien van combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap.
Verwarming en warmwatervoorziening middels CV merk Remeha HR uit 2019.

Kort samengevat:

– Ruime woonkamer
– 5 slaapkamers (4 ruime slaapkamers op de verdieping)
– Zonwering op de begane grond
– Beschutte tuin met privacy
– Ruime garage/schuur
– Goed onderhouden en geïsoleerd
– Gelegen aan rustige straat
– Marrum is een gezellig en actief dorp

De omgeving
Marrum – Westernijtsjerk
Marrum bekend van de “Dobbepaarden” telt ruim 1500 inwoners, heeft een basisschool en kan in de dagelijkse boodschappen voorzien. Een buurtsuper, (een aantal jaren geleden de beste buurtsuper van Nederland) heeft alle levensmiddelen in voorraad
In Marrum is verder een Café, Cafetaria, een Chinees restaurant, bouwmarkt/fietswinkel aanwezig
Tal van verenigingen zijn in Marrum actief, van tennisvereniging tot motorclub, in het dorpshuis vinden regelmatig optredens plaats

Kweldergebied
Op ca. 2 km vindt u Unesco werelderfgoed Waddenzee, dit mooie kweldergebied is in de winter domein van duizenden ganzen die er overwinteren, bij springtij in combinatie met storm staan de kwelders regelmatig onderwater.
In de zomer graast er vee op deze waddenkwelders, dit prachtige vogelrijke gebied heeft de status “Natuurgebied”.

Afstanden
Door de komst van het “Noord- Westtangent”, “De haak om Leeuwarden” en de “Centrale As” zijn de dorpen ten noorden van Leeuwarden prima ontsloten op de belangrijke verkeersaders van Friesland. De reistijden naar Drachten of Heerenveen bedragen ca. 30 minuten.

Leeuwarden : 17 km
Dokkum : 15 km
Groningen : 78 km
Amsterdam : 152 km
Ameland : 8 km (veerboot)

Benieuwd naar deze mooie woning? Neem contact met ons op, dan kan een bezichtiging worden ingepland.

Plattegronden