Lochem - Ploegdijk 2-413
€ 99.000,- k.k.

Lochem - Ploegdijk 2-413

Goed onderhouden Chalet recreatiewoning ,type veldhorst, kavel nr 413 op 319 m2 grond. Woning is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Deze woning is rustig gelegen nabij het centrumgebouw met de nodige faciliteiten. Een eigen parkeerplaats.

Indeling: entree met kleine hal, riante zonnige gezellige woonkamer met erker, een praktische open keuken met de nodige inbouwapparatuur, een royaal uitgevoerde grote en een kleinere slaapkamer, een badkamer met douche en toilet. Een betegeld zonnig terras met overkapping.

Deze woning is intern luxe uitgevoerd, heeft tv- en internet voorziening , de nodige ventilatie roosters en afzuiginstallatie in de keuken boven de kookplaats. De woning is voorzien van cv en ww installatie.

De woning is gelegen op een praktisch aangelegd perceel op loopafstand van een 18 hole golfbaan, een binnen zwembad in het centrum gebouw op ca. 400 meter afstand en een bus stopt voor het park richting centrum en station Lochem.

In het park is tevens een welness center, binnenbad, recreatie/ligweide, recreatieplas met kabelbaan, visvijver, indoor speelparadijs, snackcorner, meerdere speelplaatsen, tennisbaan, jeu de boules baan, wasserette, restaurant, cafetaria, mini market, fietsverhuur, dierenweide, diverse informatie punten, etc. Voor de gasten is er parkeergelegenheid bij de ingang van het resort tegenover de receptie.

De vraagprijs is inclusief btw.

De moeite waard om te bezichtigen!