Harkema - Mûnewyk 5
€ 450.000,- k.k.

Harkema - Mûnewyk 5

Omschrijving
Wat een ruimte, zowel binnen als buiten! Een royale vrijstaande woning als deze, met maar liefst 4 slaapkamers op een kavel van 577 m2 in een kindvriendelijke rustige buurt, treft u maar zelden. De locatie in een rustige woonwijk is een combinatie van heerlijk rustig wonen en toch alle faciliteiten op loop-/fietsafstand.

Deze zeer nette traditioneel gebouwde woning is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur, een Intergas HR-ketel (2017), beschikt deels over HR++ glas, beschikt over 18 zonnepanelen en is in 2019 buitenom geschilderd. De woning verkeert dus in een zeer goede onderhoudsstaat! Verder is er een ruime geïsoleerde garage en heeft de woning zelfs ruimte voor het realiseren van een 5e slaapkamer.

Indeling:
Begane grond: Entree via de voordeur; binnenkomst in de ruime hal met vide; meterkast; toiletruimte met toilet met fontein; ruime woonkamer / keuken in L-opstelling van 55m2; de keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en toegang tot het terras; bijkeuken met witgoed aansluitingen en royale inpandige garage. Tevens bevindt zich achter de garage een houten schuur.

Eerste verdieping: overloop; badkamer met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet; 2 ruime slaapkamers en 2 erg ruime slaapkamers, waarvan 1 met walkin closets.

Tweede verdieping: Middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Rondom de woning ligt een royale beschutte tuin met gazon en fraai aangelegde sierplanten, struiken en bomen. De zon weet u altijd ergens te vinden op een van de terrassen die de tuin rondom de woning rijk is en de auto(‘s) kunt u eveneens ruimschoots kwijt op eigen erf. Het geheel ligt dichtbij het centrum.

Het dorp Harkema
Harkema is een dorp in de regio de Wâlden waar veel faciliteiten zijn als: supermarkten, 2 basisscholen, diverse sportfaciliteiten. Bovendien ligt Harkema aan de snelweg (A7) met een uitstekende verbinding naar Groningen, Drachten en Heerenveen. Ook Leeuwarden is zeer gemakkelijk te bereiken via de Wâldwei.

Mis deze kans niet en bel snel voor een bezichtiging van De Mûnewyk 5! Wij laten u graag dit prachtige geheel zien!

Plattegronden