Cuijk - Florijnendreef 25
€ 259.000,- k.k.

Cuijk - Florijnendreef 25

Als je binnenkomt in deze uitgebouwde tussenwoning, krijg je meteen een warm woongevoel. Je merkt gewoon dat er alles is gedaan om een sfeervolle woonomgeving te creëren. Daarmee biedt het ook een prima basis om op verder te bouwen. En een eigen thuis te creëren.
Daarbij woon je in een rustige woonstraat. Voor de dagelijkse boodschappen loop je even binnen bij de supermarkt een paar straten verderop, of je wandelt naar het centrum van Cuijk. En ook scholen, sportvelden, het treinstation en de Maas vind je vlak in de buurt.

Begane grond: deze bestaat uit de ontvangsthal met meterkast, trap naar 1e verdieping en toegang tot het toilet; toiletruimte met wandcloset en fonteintje; moderne keuken, welke in 2019 is gerenoveerd en is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en toegang naar de kelderkast; woonkamer met houten vloer, gezellige houtkachel en veel lichtinval; bijkeuken met witgoed aansluitingen en deur naar tuin/terras. Achterom is de garage bereikbaar welke is voorzien van een smeerput.

1e verdieping: Overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers, waarvan de kleinste nu dienst doet als inloopkast; volledig betegelde badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en badmeubel. Daarnaast is er ook nog een kastruimte aanwezig welke mogelijkheid biedt tot het plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: De zolder is te bereiken via de vlizotrap. Daarnaast beschikt de grootste slaapkamer over een losse trap om de zolder te bereiken. Zoals hierboven genoemd kan er een vaste trap geplaatst worden in de kastruimte op de 1e verdieping, waardoor de vlizotrap en losse trap kunnen komen te vervallen.

Starterslening van ca. 45.000 euro is evt. mogelijk.

Diverse gegevens:
De keuken is in 2019 gerenoveerd en is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak.
De bijkeuken is in 2021 gerenoveerd en voorzien van een kunststof kozijn, nieuw dak en PVC-laminaat.
De CV-ketel is van het merk Vaillant, bouwjaar 2021.
De achtertuin beschikt over kunstgras.
De autosnelweg A73 richting Nijmegen-Venlo is op slechts enkele autominuten gelegen. Ook is Nijmegen uitstekend bereikbaar per trein en via de snelfietsroute

Plattegronden