Blokker - Refter 4-a
€ 379.000,- k.k.

Blokker - Refter 4-a

Een groot, keurig onderhouden huis met mogelijkheden. Dat is zijn de woorden die deze ruime hoekwoning met gigantische garage, zonnepanelen en tuin aan het water het beste omschrijven. Met een ruime, tuin gerichte woonkamer met schuifpui en half open keuken, drietal slaapkamers en mooie badkamer kom je hier aan ruimte niets te kort. Wanneer je de auto parkeert op eigen terrein valt meteen op dat de woning is gelegen in een gemoedelijke wijk, met Zwem- en Recreatiecomplex De Wijzendop loopafstand en waar de buren altijd voor elkaar klaarstaan.

De woning is zeer goed onderhouden en daardoor instapklaar.

Indeling

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning tref je naast een grote garage ook een ruime berging/wasruimte, die tevens vanuit de hal te bereiken is. Je stapt de woning binnen in de hal met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping, vanuit waar je toegang krijgt tot de woonruimte.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt de enorme leefruimte en de aangename lichtinval meteen op. Je vindt hier meer dan voldoende ruimte voor het creëren van een grote zithoek en het plaatsen van een lange eettafel met stoelen, zonder dat er ruimte verloren gaat voor eventuele andere meubels en woonaccessoires. Door de gunstige ligging op het zuidwesten en de grote schuifpui aan de achterzijde profiteer je hier van een optimale inval van daglicht, en de interactie met buiten is perfect.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de praktische hoekopstelling en het gebruik van zowel boven- als onderkastjes is er tevens voldoende werk- en bergruimte ontstaan en plaats voor de inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een kastenwand. De vertrekken zijn zeer goed van formaat, heerlijk licht en zo een fijne plek waar een ieder zich even terug kan trekken.

De badkamer maakt een verzorgde indruk en is met een wastafel, design douche en wc helemaal up to date.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is nog een riante, verzorgde derde slaapkamer met dakraam gerealiseerd.. Op de voorzolder bevindt zich de cv-ketel.

Tuin
De voortuin is gelegen op het noordoosten en netjes aangelegd met bestrating. Direct voor het huis ligt de oprit met ruimte voor parkeren van de 2 auto’s. De achtertuin aan het water is gunstig gelegen op het zuidwesten en eveneens netjes aangelegd met strakke sierbestrating en diverse beplanting. Kortom, in de tuin kan het ontspannen meteen beginnen!

Locatie
De woning is gelegen in het geliefde Blokker (gemeente Hoorn), nabij scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), supermarkten, winkelcentrum de Beurs, kinderopvang, groenvoorzieningen, bushalte, treinstation Hoorn-Kersenboogerd en ontsluitingsweg A7.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars!

Plattegronden