Beuningen Gld - Nettenknoper 23
€ 300.000,- k.k.

Beuningen Gld - Nettenknoper 23

Vanwege het animo kunnen aanvragen voor een bezichtiging helaas niet meer worden behandeld.
Ook is de reservelijst volledig ingetekend.

Een dubbelbreed hoekhuis op een prachtige plek!

Deze hoekwoning was voorheen voorzien van een aangebouwde stenen garage. Deze is nu bij de woonkamer getrokken. Deze voormalige garage is tevens aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een raampartij. Hierdoor zijn op de begane grond veel meters aan vloeroppervlak ontstaan met veel lichtinval ontstaan.. Deze ruimte is tevens vanuit de hal toegankelijk.

De woning is gelegen aan een waterpartij met fontein in de rustige woonwijk “De Tinnegieter”. Tevens nabij het centrum van Beuningen en scholen. Vlakbij is ook een speelveld en speeltuin aanwezig wat ideaal is voor opgroeiende kinderen.

Indeling

Begane grond: entree, hal met toiletruimte voorzien van vrij hangend toilet, garderobe, meterkast. Open keuken in hoekopstelling voorzien van (inbouw-)apparatuur. De woonkamer is voorzien aan de achterzijde van een grote pui met openslaande deuren welke toegang bieden tot de achtertuin. Het woonhuis is aan de zijkant uitgebouwd.

De achtertuin is gelegen op het zuiden, circa 8 meter diep en (gemiddeld) 7,5 meter breed. Houten berging met elektriciteit.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers (voorheen 3). Badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

Zolderverdieping: overloop met c.v.-opstelling,1 Slaapkamer met dakvenster.

Ben u opzoek naar een bijzondere woning met veel ruimte op een mooie plek? dan kan dit hem zomaar zijn.

Plattegronden