Berg en Dal - Oude Kleefsebaan 77
€ 850.000,- k.k.

Berg en Dal - Oude Kleefsebaan 77

In het bosrijke Berg en Dal staat deze, in 2021 geheel gerenoveerde vrijstaande woning gelegen aan de Oude Kleefsebaan. De woning biedt ruimte voor een groot of groeiend gezin, maar heeft ook potentie tot B&B of praktijk aan huis.

De huidige eigenaren hebben de woning in 2021 geheel gestript en gemoderniseerd. Deze vrijstaande woning op een mooi perceel wordt gekenmerkt door een bijzondere architectuur en speelse indeling. De woning is rijk voorzien van licht door de grote raampartijen en veel conform door de nieuwste standaarden.

In 2021 is alle stroom vervangen, zijn er nieuwe toiletten en badkamer geplaatst, er zijn energiezuinige maatregelen getroffen, alle wanden zijn gestukt, is er een nieuwe vloer geplaatst, kozijnen zijn vervangen, is de buitenkant en binnenkant voorzien van nieuw schilderwerk, de tuin is onder architectuur aangelegd, het terras is aan de zijkant van het huis vernieuwd, de dakgoten zijn vervangen, er is een nieuwe CV ketel geplaatst en zo veel meer… Deze woning is echt uniek en instap klaar.

Het is een heerlijk gezinshuis met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en 2 slaapkamers in het souterrain. Tevens zijn er 3 toiletten en 2 badkamers aanwezig. Het souterrain biedt ook mogelijkheden tot B&B of praktijk aan huis.

Het heuvelachtige Berg en Dal is rustig en van alle gemakken voorzien. Op de fiets zit u zo in het gezellige Nijmegen of wandelend naar het terras in Beek, u rolt zo de berg af. Het dorp biedt een basisschool, kinderopvang, meerdere restaurants en uren wandel en fiets plezier.

Begane grond:
U komt binnen in de ruime hal met opbergkast en toilet, met een unieke puzzel vloer. De trap naar de eerste verdieping en het souterrain zijn ook via de hal bereikbaar. Door de grote opmaatgemaakt openslaande deuren loopt u de woonkamer binnen met visgraat en bies. De woonkamer is voorzien van veel ramen en een schuifpui naar een zijterras. Er is een openhaard, vloerverwarming, en inbouwspots in plafond. Via de woonkamer loopt u naar de keuken die voorzien is van verschillende inbouwapparatuur; koffiemachine, warmhoudplaat, oven en magnetron, alles van Bosch. Ook is er een inductieplaat en Quooker.

1e verdieping:
Via de originele trap komt u op de overloop met toegang tot een ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning met panorama uitzicht op de Oude Kleefsebaan. Een kantoor/kinderkamer aan de achterzijde en daarnaast een slaapkamer ook aan achterkant van de woning. Ook is er een apart toilet en een badkamer voorzien van bad, ruime regendouche, dubbele wasbak en elektrische verwarming. Beide ruimtes in dezelfde stijl ontworpen.

Souterrain:
Het souterrain is heerlijk koel in de zomer en een ideale extra ruimte met een grote hal, 2 opbergkasten waarvan 1 met cv en een badkamer met toilet, douche en aansluitingen voor was apparatuur. Ook beschikt het souterrain over mogelijkheid om in te vullen vanuit een zakelijk perspectief. Deze ruimte is ook via de tuin bereikbaar, eventuele gasten of klanten hebben dus een eigen opgang.

Tuin:
In de voortuin is ruimte voor 2 auto’s en is er een onderhoudsvrije tuin aangelegd. Achter de grote houten poort bent u vrij van alles wat zich voor uw huis afspeelt. De gehele tuin is omheind en voorzien van leuke hoogteverschillen. Links van de woning een ruime oprit wat een ideale speelplaats is voor kinderen, achter het huis een lounge gedeelte met rijkgevulde borders, grote planten en bomen. Er is ook toegang tot het souterrain. Rechts van het huis een zijterras wat toegang geeft aan de woonkamer. In de tuin vindt u ook een grote garage die verschillende doeleinde kan bieden.

Kortom, een huis waar al uw verbouwplannen al zijn gerealiseerd!

Plattegronden