Amsterdam - Van Boshuizenstraat 591
€ 295.000,- k.k.

Amsterdam - Van Boshuizenstraat 591

Aan de van Boshuizenstraat om de hoek bij de Buitenvelderselaan bieden wij dit tweekamer appartement aan van 44M2 met balkon en berging gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementen complex met een zeer actieve en gezonde VVE.
In 2016 is de keuken vernieuwd, hoogglans wit met ingebouwde vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron en gascomfort.
Een ideaal appartement voor iemand die zonder verbouwen wil verhuizen.
De groene woonwijk Buitenveldert is onderdeel van het stadsdeel Zuider Amstel. In de directe omgeving zijn veel groenvoorzieningen zoals het Gijsbrecht van Amstelpark en het Amsterdamse Bos. Het gebouw is goed onderhoudenen is zeer gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer (bus 65 165 199 nachtbus 354 metro 354 en 51 tram 5 op slechts 3 minuten loopafstand)
In het Gijsbrecht van Amstelpark is erg veel groen, je kunt hier heerlijk (hard)lopen maar ook een fitness parcours afwerken. Lopende zit je zo aan de Amstel of op het terras van het Kalfje of Loetje
Binnen no time zit je op de ring A10, uitvalswegen maar ook de VU, RAI en Zuidas zijn zeer snel te bereiken. Winkelcentrum Rooswijck kent naast een grote Jumbo ook diverse speciaalzaken maar ook filiaalbedrijven. Groot Gelderlandplein is slechts 5 minuten fietsen.

Indeling
Begane grond centrale afgesloten hal met lift, postvakken en toegang tot de bergingen.
Eerste verdieping Hal/entree, kast, moderne badkamer v.v. wastafel, toilet en douche. Zonnige woonkamer met nieuwe open keuken, slaapkamer met vaste kast met wasmachine aansluiting en toegang tot het balkon. Ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden
Woonoppervlak 43m2
Bouwjaar 1963
Lift aanwezig
Dubbel Glas
Bijdrage VVE 223,- per maand inclusief stookkosten
Erfpacht 66,70 per jaar vast tot en met 1-9-2034
Indien gewenst kan de erfpacht eeuwigdurend worden vastgezet
Parkeervergunning mogelijk kosten ongeveer 10,– per maand
Op zaterdag en zondag is parkeren gratis, ook op het parkeer terrein.

Plattegronden