Amsterdam - Lijnbaansgracht 251
€ 2.250,- per maand

Amsterdam - Lijnbaansgracht 251

NIEUW GERENOVEERD LICHT EN RUIM 3 KAMER APPARTEMENT VAN DRIE RAMEN BREED VAN 76 M2 MET UITZICHT OP DE LIJNBAANSGRACHT EN VOORZIEN VAN EEN WOONKAMER MET OPEN KEUKEN EN 2 GOEDE SLAAPKAMERS DIE GRENZEN AAN EEN PATIO TUIN. HARTJE CENTRUM AMSTERDAM.

Dit bijzonder lichte, appartement bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen ingang. Dankzij de drie grote ramen aan de voorzijde is er een prachtige lichtinval in de woning en heeft men een uitzicht op de Lijnbaansgracht. Aan de achterzijde is er een patio tuin over de gehele breedte van het pand , te bereiken door de achterkamers met dubbelen deuren .

INDELING
Eigen entree op de begane grond, hal met toilet.

De woonkamer heeft een voor het appartement, op maat gemaakte wandkast en luxe keuken met diverse inbouwapparatuur .

Via de woonkamer kom je middels een schuifdeur in de 2e kamer / slaapkamer
De Master Bedroom aan de achterzijde heeft een patio tuin over de gehele breedte, deze kamer is voorzien een luxe kastenwand met verlichting .
Via de slaapkamer kom je in de badkamer met luxe regendouche , ruime wastafel , kastruimte en plaats voor wasmachine en droger.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Gelegen op een centrale locatie in Amsterdam Centrum tussen het Leidseplein en de Spiegelgracht . Op steenworp afstand van het Rijksmuseum, Museumplein en het Vondelpark. Voor de dagelijkse voorzieningen volop mogelijkheden in de buurt; de gezellige winkels in de Leidsestraat . Tevens in directe nabijheid van vele gezellige horecazaken.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (ma-za van 09.00 tot 24.00 uur, zondag van 12.00 tot 24.00 uur) en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is de geschatte wachttijd voor een parkeervergunning op dit moment 7 maanden. Met een elektrische auto kunt u voorrang krijgen als u aan de voorwaarden voor een milieuparkeervergunning voldoet.
Een parkeervergunning voor bewoners kost € 287,09 per 6 maanden.