De NVM makelaar uit Amsterdam

Op 1 maart 2017 bedroeg de gemiddelde courtage voor makelaars in Amsterdam 1,9%.  Dat is voor een woning van 250.000 euro dus 4750 euro. Met XLCASA schakelt u een NVM makelaar in voor maar 995 euro all-in.

"NVM makelaar en toch bijna 4000 euro minder courtage"

XLCASA heeft door haar kantoor in Amsterdam veel kennis en ervaring met de Amsterdamse woningmarkt.

Huis op Funda met NVM makelaar is belangrijk

Funda.nl is met afstand de grootste van alle huizensites. Funda is vanuit de makelaardij opgezet door de NVM makelaars en daarom hebben zij voordelen ten opzichte van makelaars die bij andere organisaties zijn aangesloten.

Zelf rondleidingen geven, het leukste doet u zelf

Geld overhouden is eenvoudig: niet uitgeven. Samen met ons kunnen we uw huis verkopen. Dat scheelt een hoop geld. Benieuwd wat het scheelt met anderen? Klik hier voor de prijsverschillen.

Verkopen met NVM makelaar

Omdat veel uren van de makelaar zitten in het geven van rondleidingen, kunt u flink besparen door dit zelf te doen. Onderhandelingen, de contacten enz dat doen wij gewoon. Zo heeft u toch kwalititeit maar tegen een lage prijs.

Daarom kiezen woningverkopers ons:

  • De hoogste ranking op FUNDA door de NVM makelaar
  • Flink prijsverschil met de makelaar oude stijl
  • Gratis deelname Open Huizen Dag
  • U kunt ook per opbod verkopen
  • Het scheelt duizenden euro's met de gewone makelaar
  • Vraagprijs advies door een lokale en onafhankelijke taxateur
  •  Wij zijn de goedkoopste makelaar van Amsterdam, 995 all in!
  • Klanttevredenheid: 9.3

Snel op Funda en goed verkopen? Voor een vast bedrag van 995 euro bieden wij u onze full-service dienstverlening en u betaalt in 3 termijnen (zonder meerkosten).

All-in VerkoopStart nu
Alle verkoopprijzen uit uw buurt weten? bel ons en u weet het meteen

Waarom wij met een 9.3 beoordeeld worden, leest u hier 

 

xlcasa beoordeling

XLCASA is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars

Vrijblijvend account: rondkijken met geen enkele verplichting

Met een vrijblijvend account kunt zien hoe eenvoudig het is om uw woning te koop te zetten. U kunt uw presentatie helemaal gereed maken en wanneer u wilt dat uw woning op Funda wordt gepresenteerd upgraden naar het All-in pakket.

Eerst vrijblijvend rondkijkenStart nu

 

Een paar voordelen van wonen in Amsterdam

Alles is te belopen of natuurlijk te fietsen. Het is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van waar je woont in de stad, maar eigenlijk alles wat je nodig hebt is vlak in de buurt. De supermarkt, de tandarts, de winkels, de leuke restaurantjes en zelfs de ziekenhuizen. Elke keer als ik de Grachten zie besef ik me weer even hoe mooi en uniek deze stad eigenlijk is. Dat hebben Rotterdammers, Hagenezen en Utrechters natuurlijk ook met hun stad.

Je woont lekker centraal. Je hoeft niet eerst een halfuur te fietsen naar een station, je kan gewoon kiezen uit een trein, metro of tram! In de randstad woont zit je binnen no-time in andere grote steden. Met de Intercity Direct is het bijvoorbeeld van Amsterdam naar Rotterdam maar 40 minuten.

In Amsterdam hoef je je nooit te vervelen. Het aanbod is zeer divers en heel erg groot. Keuze genoeg! Daarnaast is de werkgelegenheid groot en kan je na je werk op bijna elke hoek wel een cafe of eettentje vinden om gezellig nog even de dag door te nemen.

XLCASA gebruikt cookies, nodig voor een goede werking van de site en om de website te kunnen verbeteren. Oké of meer informatie.