De makelaar in Almere

Op 1 maart 2017 bedroeg de gemiddelde courtage voor makelaars in Almere 1,9%.  Dat is voor een woning van 250.000 euro dus 4750 euro. Met XLCASA schakelt u een NVM makelaar in voor maar 995 euro all-in.

"NVM makelaar en toch bijna 4000 euro minder courtage"

XLCASA heeft door haar lokale taxateur uit Almere veel kennis en ervaring met de Almeerse woningmarkt.

Huis op Funda met NVM makelaar is belangrijk

Funda.nl is met afstand de grootste van alle huizensites. Funda is vanuit de makelaardij opgezet door de NVM makelaars en daarom hebben zij voordelen ten opzichte van makelaars die bij andere organisaties zijn aangesloten.

Zelf rondleidingen geven, het leukste doet u zelf

Geld overhouden is eenvoudig: niet uitgeven. Samen met ons kunnen we uw huis verkopen. Dat scheelt een hoop geld. Benieuwd wat het scheelt met anderen? Klik hier voor de prijsverschillen.

Verkopen met NVM makelaar

Omdat veel uren van de makelaar zitten in het geven van rondleidingen, kunt u flink besparen door dit zelf te doen. Onderhandelingen, de contacten enz dat doen wij gewoon. Zo heeft u toch kwalititeit maar tegen een lage prijs.

Daarom kiezen woningverkopers ons:

  • De hoogste ranking op FUNDA door de NVM makelaar
  • Flink prijsverschil met de makelaar oude stijl
  • Gratis deelname Open Huizen Dag
  • U kunt ook per opbod verkopen
  • Het scheelt duizenden euro's met de gewone makelaar
  • Vraagprijs advies door een lokale en onafhankelijke taxateur
  •  Wij zijn de goedkoopste makelaar van Almere, 995 all in!
  • Klanttevredenheid: 9.3

Snel op Funda en goed verkopen? Voor een vast bedrag van 995 euro bieden wij u onze full-service dienstverlening en u betaalt in 3 termijnen (zonder meerkosten).

All-in VerkoopStart nu
Alle verkoopprijzen uit uw buurt weten? bel ons en u weet het meteen

Waarom wij met een 9.3 beoordeeld worden, leest u hier 

 

xlcasa beoordeling

XLCASA is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars

Vrijblijvend account: rondkijken met geen enkele verplichting

Met een vrijblijvend account kunt zien hoe eenvoudig het is om uw woning te koop te zetten. U kunt uw presentatie helemaal gereed maken en wanneer u wilt dat uw woning op Funda wordt gepresenteerd upgraden naar het All-in pakket.

Eerst vrijblijvend rondkijkenStart nu

 

Wonen in Almere

In Almere is er genoeg vrijheid voor iedereen! Door het brede en diverse aanbod, is er voor iedereen wel een huis te vinden dat past bij zijn of haar wensen. Een huis kopen in Almere is het begin van een nieuw leven, waarin de stad je zal verrassen. 
Almere zit namelijk vol met gezellige cafétjes, mooie natuurparken en genoeg water voor iedereen. Waar je ook woont, de voorzieningen zitten voor iedereen vol met verrassingen. Uitgaan, cultuur snuiven of sporten, noem het maar op.
Wil je wonen in een gloednieuw appartement of toch liever in een gezellig rijtjeshuis?Het kan allemaal!

XLCASA gebruikt cookies, nodig voor een goede werking van de site en om de website te kunnen verbeteren. Oké of meer informatie.