Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Zelf rondleiden

Wij doen de rest € 1295,-

Je huis verkopen en flink besparen kan als je zelf de rondleidingen geeft. Je krijgt alle ondersteuning van ons ervaren makelaarsteam, kijken we samen naar de beste verkoopstrategie en we regelen alles bij de verkoop. Enkel de bezichtigingen doe je zelf.

Woningopname
Check kadastrale gegevens
Meetrapport volgens branche instructie
Verkoopstrategie bespreken
Vraagprijs-advies
2D/3D Plattegrond
Professionele fotografie
360 graden foto’s
Opname in NVM-database huiszoekers
Uitgebreide Funda-presentatie
Ook op Huislijn en Pararius
Inzicht in Funda-bezoekersstatistieken
Deelname Landelijke NVM Open Huizen-dag
‘Te Koop’-bord
Bezichtigingen door NVM-makelaar
Onderhandelingen
Opstellen koopovereenkomst
Coördinatie notarisafhandeling
Bewaking ontbindende voorwaarden

Géén opstartkosten, betaal na verkoop,  je bespaard flink

Deze maand: No cure, no pay

Klanten aan het woord:

Albert: ” Prima samenwerking! Alle vragen of onduidelijkheden werden prima beantwoord. Opvallend was de snelle afhandeling. Er werd altijd direct gereageerd en waren goed bereikbaar. Prijs kwaliteit verhouding is vergeleken andere makelaars prima. Aanrader dus.”

Marjan: ” Zeer deskundige en vriendelijke medewerkers. Makkelijke en snelle werkwijze zonder veel gedoe. Snap je het niet? Dan leggen ze het rustig nog eens uit, want ze snappen dat het voor jou geen dagelijks werk is. “

Léon: ” Naast de zeer prettige omgang is deze partij tevens kundig, scherp en transparant. Kortom: een absolute aanrader voor een ieder die zijn woning wil ver- of aankopen. “

Verder lezen? ga naar funda

Waarom je huis verkopen via XLCASA

 

  • Geen opstarttkosten, betaal pas na verkoop
  • Geen percentage maar vaste prijs
  • Hoge klantbeoordeling (Funda 9,2)
  • Scheelt duizenden euro’s
  • Lid van NVM
  • Ook s’avonds en in het weekend

Nu gelijk een goed advies?

Scherpe analyse betekent hogere opbrengst en sneller verkopen

Omdat we vele honderden woningen per jaar verkopen, ontvangen we veel signalen uit de markt en spelen daar constant  op in. Ook gebruiken we de nieuwste data-informatie om tot een goede vraag- en verkoopprijs te komen. Door zoveel mogelijk informatiebronnen te gebruiken kunnen we met de meest recente verkoopcijfers en overzicht op het aantal serieuze zoekers in de omgeving de juiste verkoopstrategie bepalen. Zo verkopen we dan ook sneller en met een hogere opbrengst.

Duizenden euro's besparen op makelaarskosten

Laat je ons de bezichtigingen doen of doe je dat liever zelf? Dat is de centrale vraag bij XLCASA. Wat de reden voor de verkoop ook is, je weet vast nog wel waarom je ooit voor jouw huis bent gevallen. Wie kan er dus beter het verhaal achter de woning vertellen dan de (voormalige) bewoner zelf? Jij dus. Uiteraard wel met advies en juridische ondersteuning van een ervaren NVM-makelaar. Geef je de bezichtiging van je huis toch liever uit handen? Ook dan helpt het makelaarsteam van XLCASA je graag verder. Zonder gedoe en zonder kosten vooraf en financiële verrassingen achteraf.