Je huis verkocht in 4 stappen

All-in 995,-

Je wilt jouw huis verkopen met professionele hulp van een makelaar en toch duizenden euro's besparen? Wij hebben precies het juiste pakket en stappenplan voor je!

DEZE MAAND: GRATIS FOTOGRAFIE EN VIDEO (normaal 179,-) 


Stap 1: Voorbereiding

taxateurNa aanmelding kun je direct aan de slag om jouw presentatie te maken. Vervolgens bespreken wij het stappenplan met je. Onze (plaatselijk bekende) taxateur en onze fotograaf nemen contact met je op voor het maken van een afspraak en samen met jou bereiden wij de presentatie voor. Je woning wordt perfect op Funda wordt gepresenteerd.

Je ontvangt van ons een professionele fotoserie en video. En je kunt jouw presentatie uitbreiden met:


Stap 2: Bezichtigingen

bezichtigenBelangstellenden kunnen telefonisch, via Funda, Jaap, Huislijn, Marktplaats of via onze website informatie bij ons aanvragen over jouw woning. Wij stellen je snel op de hoogte van een bezichtigingsaanvraag. Je maakt de afspraak en verzorgt de rondleiding.


Stap 3: Onderhandelingen

onderhandelingen

Wij voeren voor jou de onderhandelingen en bespreken elke vervolgstap uitvoerig met je. Omdat we honderden woningen per jaar verkopen, hanteren wij een beproefd werkschema waardoor we de juiste stappen op de juiste momenten nemen.


Stap 4: Afronden

afrondingNadat de prijs, leveringsdatum en andere condities zijn afgesproken, stellen wij zorgvuldig de koopovereenkomst op. Wij bewaken voor jou dat de koper zijn afspraken nakomt. Nadat de ontbindende voorwaarden zijn verstreken, begeleiden wij je tot aan de overdracht bij de notaris.


Start direct met de verkoop van uw woning

Deze maand gratis: Inclusief professionele fotografie en video (normaal 179,-)

Meld je aan en wij nemen snel contact met je op. We bespreken het stappenplan en jouw woning staat snel te koop!

 Meld je hier aan                   Start nu

 

Gratis proberen: start met jouw eigen woningpresentatie

Wil je je nog even oriënteren? Met een vrijblijvend account kun je zien hoe eenvoudig het is om jouw woning te koop te zetten. Je kunt jouw presentatie helemaal gereed maken.

 Eerst vrijblijvend rondkijken Start nu
XLCASA gebruikt cookies, nodig voor een goede werking van de site en om de website te kunnen verbeteren. Oké of meer informatie.