Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Gratis woning waardebepaling

Wat is mijn woning waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is.

Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Snel weten wat uw woning waard is?

Laat het ons berekenen!

Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens
Waardebepaling woning -001

Met de stijgende huizenprijzen is handig om te weten wat uw huis waard is. Wij bieden vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling!

Waardebepaling woning -002b

Ook benieuwd of uw droomhuis te realiseren is? Hoeveel brengt uw huidige woning op?

Waardebepaling woning -003

XLCASA in de Nederlandse top 100 woningmakelaardij 2018! XLCASA is trots op de notering en viert dat graag met een tijdelijke actie voor jou als huisverkoper!

Wat is mijn woning waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Gratis waardebepaling van uw woning
Vrijblijvend verkoopadvies
Unieke verkoopstrategie
Makelaar met lokale marktkennis

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar de woningwaarde? Neem contact met ons op, we staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Waardebepaling woning -004

Ook benieuwd naar de waarde van uw huis?