Goedkoopste Hypotheek

Persoonlijk advies, van Hessel Swartjes

 hessel swartjes

De beste hypotheek bestaat niet; De beste hypotheek voor u bestaat wel.
En die vinden we met MijnFinancier. 

Zij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente en de maandelijkse lasten maar ook naar de voorwaarden en dat is erg belangrijk.
MijnFinancier heeft een groot aantal hypotheekverstrekkers in portefeuille en kan daardoor altijd de best passende oplossing voor uw situatie vinden.
In een persoonlijk gesprek leren we van u wat u belangrijk vindt in de keuze voor een hypotheek.
Wat zijn uw toekomstplannen? Hoe hoog is uw inkomen nu en welke voorzieningen zijn er getroffen voor de toekomst?
Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Werkwijze: geheel onafhankelijk!

Het eerste gesprek waarin u zich verder kunt oriënteren en kunt kennismaken met MijnFinancier is kosteloos. Voor het daadwerkelijke advies betaalt u uiteindelijk vooraf overeengekomen advieskosten. MijnFinancier ontvangt geen commissie van de hypotheekverstrekkers en garandeert dus een echt onafhankelijk advies.

Over MijnFinancier

MijnFinancier is een zelfstandig en volledig onafhankelijke hypotheekadviseur en financiële tussenpersoon.
Weten waar u aan toe bent heeft voor MijnFinancier twee betekenissen. Financiële producten kunnen complexe producten zijn.
Bij het afsluiten hiervan wilt u weten waar u aan toe bent. Om u de weg te wijzen in de steeds veranderende financiële wereld, zorgen de deskundige adviseurs dat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo weten wij waar u aan toe bent. Het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie is onze passie. Wij laten u zien wat er wél kan.

 

XLCASA gebruikt cookies, nodig voor een goede werking van de site en om de website te kunnen verbeteren. Oké of meer informatie.